Har du ett brinnande intresse för relationer och försäljning? Vill du jobba i en bransch som är i stark frammarsch? Vill du ha utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö och härlig gemenskap, och samtidigt vara en del av en större global organisation, som AWA Group?

Då kan detta vara något för dig!

Vi på Dotkeeper växer och söker nu efter två drivna Sales Developers till vårt Stockholms-kontor.

Om tjänsten

Domännamn är idag en av de viktigaste tillgångarna för företag och deras varumärke. Dotkeeper är ett snabbväxande bolag (trefaldigt belönade av DI Gasell) som sedan starten 2013 fokuserat på att hjälpa kunder hantera domännamn och digitala tillgångar på ett värdeskapande, strategiskt och serviceorienterat sätt.

Hos oss blir du inte en i mängden, utan är med och bidrar till att växa bolaget till nya höjder.

Som Sales Representative hos Dotkeeper blir du en representant för oss och agerar första kontaktpunkten mot nya kunder. Du kommer att ansvara för att bygga och utveckla relationer med nya kunder som har behov av våra tjänster. Ditt jobb blir att identifiera intressanta prospekts för att etablera en dialog, samt att ta hand om en del av våra inkommande förfrågningar, för att matcha kundernas behov med vårt erbjudande. Du kommer att hjälpa ledande varumärken att utveckla och skydda sina digitala tillgångar, utforma namskyddsstrategier och samarbeta med kollegor för att detta ska ske såväl strategiskt som operativt.

Hos oss kommer du att ha eget budgetansvar och driva dina egna processer och aktiviteter för att arbeta mot mål och KPI:er. Du kommer att ingå i ett team som leds av vår Head of Sales, och har också tillgång till en dedikerad sales coach.

Vi på Dotkeeper ingår i AWA Group (ledande konsultföretag inom immateriella rättigheter i Europa och Asien) och vi har därför ett nära samarbete med AWA. En av dina viktigaste uppgifter blir att bistå AWAs konsulter och kunder kring domännamn och skräddarsy lösningar och strategier.

Som Sales Representative hos oss, kommer dina arbetsdagar att innebära en hel del kundkontakt och kundmöten, såväl digitalt, som per telefon och ute hos kund.


Kvalifikationer

För att passa bra i rollen ser vi gärna att du som söker bland annat;

  • Vill vara med på en bolagsresa där din insats gör skillnad
  • Motiveras av höga mål, utveckling, att ta eget ansvar och att driva processer framåt
  • Är en social, modig, strukturerad, lösningsorienterad och målmedveten person med sinne för relationer och service
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av B2B försäljning med dokumenterat goda referenser
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift
  • Om du har arbetslivserfarenhet av att hjälpa företag med digital varumärkesvård och domännamnshantering är det en fördel

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utvecklande arbetsdagar i entreprenöriell miljö där du har chans att vara med och påverka på riktigt. Du blir del av ett team som alla brinner för det vi gör och skapar tillsammans. Varje år gör vi medarbetarundersökningar, och vi är mycket stolta över att ha väldigt nöjda medarbetare. Då vi är i tillväxt, och del av AWA Group, finns det goda möjligheter att klättra inom organisationen för dig med sådana aspirationer.

För dig som vill göra avtryck och växa tillsammans med ett företag, är detta alltså en perfekt arbetsplats.