Hej Anders – ny Koordinator på Dotkeeper!

 

Vi på Dotkeeper är glada över att kunna presentera Anders Paul Johansson som ny koordinator på Dotkeeper. Anders har tidigare varit konsult åt Dotkeeper, men kommer i och med öppnandet av Dotkeepers nya Göteborgskontor att utöka sin roll operativt.

Välkommen, Anders berätta lite om dig själv!

Från början är jag en PR-kille som brinner för bra kommunikation. Jag har arbetat i flera år med content och copy i olika forum – innan här på Dotkeeper så jobbade jag för Göteborgs Stad. Jag har pluggat på JMG i Göteborg som också är den stad jag bor och lever i. Mitt intresse för Dotkeepers utveckling är däremot mycket bredare än bara marknadsfrågor, så jag är övertygad om att den nya, formbara, rollen som Koordinator kommer passa mig perfekt.

Hur är det att arbeta på Dotkeeper?

Dotkeeper är för mig definitionen av ett spännande IT-bolag – hungrigt och nytänkade. Alla i teamet försöker hela tiden utveckla sig och skapa nya vägar mot den perfekta moderna domänlösning till våra kunder. Det är en väldigt inspirerande miljö att jobba i.

Vad ser du mest fram emot på Dotkeeper?

Som Koordinator kommer jag fortsätta jobba mycket med marknadsföringen och det känns verkligen roligt att vidareutveckla Dotkeepers kommunikation externt. Sedan känns det nya kontoret i Göteborg i kombination med samarbetet med Awapatent väldigt inspirerande inför den kommande tiden på Dotkeeper.

Vad kommer du att tillföra till Dotkeeper?

Relevant nytt innehåll från domänvärlden på hemsidan och i våra kanaler är en del. Det i kombination med att kunna bidra till att effektivisera organisationen strukturellt med kreativa smarta lösningar. Jag tror ungefär att hälften av mitt arbete syns externt och den andra hälften är intern.

Vad är det roligaste du vet?

Svår fråga – men jag finner njutning i små saker hela tiden i min vardag. Jag har en gedigen kärlek till Paris som också är min födelsestad (mamma är från Frankrike) – men exempelvis ser jag också det vackra i svensk landsbygd. Jag älskar kontraster. Jag har också ett stort intresse för sport – mest fotboll (blåvitt) och ishockey.

 


 

Vill du komma i kontakt med Anders? Här hittar du kontaktuppgifter.