Vi föreläser för E-handlare i Göteborg – 7 mars

Onsdagen den 7 mars mellan kl 17:00 och 19:00 på Scandic Rubinen så föreläser Dotkeeper tillsammans med Awapatent om Varumärken och domännamn – Det här behöver du som e-handlare veta.

Föreläsningen är den tredje i ordningen som arrangeras under namnet E-handels Untzdagarna och är kostnadsfri. E-handels Untzdagarna äger alltid rum första onsdagen (untzdagen) i varje månad. Alla som har ett intresse inom av e-handel är välkomna; folk i branchen, leverantörer, kunder och intressenter.

Under denna föreläsning tar vi dig igenom viktiga aspekter inom immateriella tillgångar (IP) att ha koll på som E-handlare, med fokus på varumärken och domännamn. Domännamn och varumärkesskydd hör idag ihop – inte minst för E-handlare som verkar på flera marknader.
En bra strategi och hantering för dina immateriella tillgångar, där du undviker vanliga fallgropar, kan nämligen hjälpa din E-handel att motverka hot och ta tillvara på möjligheter som leder till bättre resultat!

OM TALARNA
Awapatent grundades 1897 och är ett ledande företag inom immaterialrätt med närvaro i både Europa och Asien. Dotkeeper är ett flerfaldigt prisat domännamnföretag som sedan starten 2013 snabbt tagit position i IT-Sverige. Sedan hösten 2016 samarbetar Awapatent med Dotkeeper för att hjälpa kunder med helhetstjänster inom IP.

 

FÖRELÄSARE
Kristin Lindahl – Associate, Awapatent.
Sannah Westerlund – Founder, Head of marketing, Dotkeeper.
Anders Paul Johansson – Client Manager, Dotkeeper.

PROGRAM
17:00–18:00 Mingel, snittar, öl, vin & vatten
18:00–19:00 Föreläsning
19:00–21:00 Fortsatt mingel, snacks, öl, vin & vatten

Plats:
Scandic Rubinen
Kungsportsavenyen 24
400 14 Göteborg

Arrangörer är Alite International, Episerver och inRiver.