Dotkeepers Marcus Glaad invald i ISOC-SE styrelse

Marcus Glaad, Partner och Chief Operating Officer på Dotkeeper blev i somras Invald till ISOC-SE styrelse. ISCOC-SE, står för The Sweden Chapter of the Internet Society, och arbetar för att internet ska utvecklas för ekonomisk och social förbättring. Ett säkert internet för alla, helt enkelt!

”Det är såklart hedrande att bli både nominerad och vald. Det är ett viktigt förtroendeuppdrag. ISOC-SE gör ett bra och viktigt arbete för ett öppet Internet som skall vara tillgängligt för alla, och jag ser fram emot att lära mig mer om organisationen och få bidra i arbetet.

ISOC-SE har dessutom en viktig roll i internetsverige genom att man tillsätter 2 platser i styrelsen för Internetstiftelsen, registryt för .se toppdomänen, varav den ena platsen är ordförandeposten. 2020 ska det utses en ny ordförande för Internetstiftelsen så det är en spännande fas att komma in i ISOC-SEs styrelse.”

Marcus är sedan tidigare också med i styrelsen för Registrars.se, ett prestigefyllt uppdrag som kompletterar uppdraget i ISOC-SE bra. Styrelseuppdraget i ISOC-SE sträcker sig över en 2 år-period.

”Mitt uppdrag i Registrars.se påverkas egentligen inte mer än att jag får förmånen att bidra och utvecklas i ytterligare en inspirerande miljö och förhoppningsvis kan det göra mig till en bättre styrelseledamot i de respektive föreningarna.”

Vi på Dotkeeer är glada och stolta över att Marcus nu har två prestigefyllda uppdrag utöver det fina arbete som Marcus redan gör för Dotkeeper.

Jag fortsätter med samma passion och glädje i Dotkeeper och jag hoppas att jag genom dessa förtroendeuppdrag kan bredda min kompetens och förståelse för internet i stort och bidra genom detta till våra kunder och mina kollegor.”

Vi andra i teamet på Dotkeeper vill önska Marcus lycka till i kommande uppdrag!