Dotkeeper expanderar till Danmark – Öppnar kontor i Köpenhamn

Dotkeeper har vuxit stabilt sedan starten 2013, och under det gångna året har vi accelererat ytterligare. Nu ställer vi även in siktet mot den danska marknaden.

Sedan tidigare har Dotkeeper kontor i Malmö (HQ), Stockholm och Göteborg, och nu öppnar vi alltså även upp i Danmark med hjälp av nyckelrekryteringen Nete Bernt Hansson. Med många års erfarenhet av domännamnsindustrin, besitter Nete inte bara värdefull kunskap om vår bransch, utan även om den danska marknaden.

– Vi är väldigt stolta över att ha lyckats attrahera en, inom branschen, så kompetent och senior person som Nete. Hennes bakgrund och profil passar oss på Dotkeeper perfekt och vi känner oss säkra på att hon kommer hjälpa till att driva igenom denna satsningen på ett framgångsrikt sätt, säger Hjalmar Antonsson, VD på Dotkeeper.

Nete, vars befattning är Senior Client Manager, blir således ansvarig för att etablera Dotkeeper i Danmark, detta med bas i Köpenhamn.

– Det är en spännande utmaning att få ansvaret för att etablera Dotkeeper på en helt ny marknad! Jag ser fram emot att vara en del av ett ungt företag med en fantastisk energi och entreprenörsanda, samtidigt som jag kan bidra med erfarenheter av den danska marknaden, berättar Nete Bernt Hansson.

I juni 2018 blev Dotkeeper en del av AWA Group, som sedan tidigare är verksamma i Danmark. Tillsammans erbjuder vi helhetstjänster inom digitala tillgångar och IP (intellectual property).