Dotkeeper får utmärkelsen ”Årets språngbrädeföretag 2015” av Connect Syd

Dotkeeper tilldelades igår (30 maj) Connect Sverige Region Syd’s pris som 2015 års bästa språngbrädeföretag. Utmärkelsen syftar till att uppmärksamma företag som genomgått Connects språngbräda på ett förtjänstfullt sätt och vars utveckling är extraordinär. Priset mottogs av Hjalmar Antonsson, VD och Sannah Westerlund, Marknadschef som var på plats i Malmö.

– Ett erkännande att vi är på rätt spår med vad vi gör. 2015 var året som vi tredubblade vår omsättning och gick från tre till sju medarbetare, säger en nöjd Sannah Westerlund. Nu fortsätter vi framåt!

Ebba Fåhraeus, Styrelseordförande och Eva Ohlstenius, VD för Connect Sverige skriver i sin motivering:

”Dotkeeper har trots en stenhård konkurrens lyckats öka antalet anställda samt öka sin omsättning med inte mindre än tre gånger. Det är lätt att förkunna att utmärkelsen årets språngbrädeföretag går till ett företag som har texten på sin hemsida – Jobba här, Vi växer och letar alltid efter nya talanger”.


 – Vi tar tacksamt och ödmjukt emot detta pris. Connect är en erkänd organisation som inspirerat och lärt oss en hel del. Jag är stolt över 2015, men vi siktar såklart på att 2016 skall bli ännu bättre för Dotkeeper, säger Hjalmar Antonsson efter prisceremonin.

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Dotkeeper hjälper företag med strategisk och säker domänförvaltning. Företaget är grundades 2013 och har kontor i Malmö och Stockholm.

Dotkeeper.com

Connectsverige.se/syd