• Meny
  • Sv/En

New Wave Group

New Wave Group är en koncern med verksamheter över hela världen och med över 40 varumärken inom profil, gåvor och heminredning samt sport och fritid. Några exempel på varumärken i deras koncern är Craft, Orrefors och Harvest. Sedan december 2014 samarbetar New Wave Group och Dotkeeper kring skydd och förvaltning av New Wave Groups domänportfölj.

Med flera namnstarka varumärken i portföljen ökar vikten av skydd och hantering av domännamnen. Dotkeeper hjälper New Wave Group att hantera sina tillgångar sedan 2014.

Vad sökte ni efter vid upphandlingen av domänleverantör?

Vi letade efter en leverantör som kunde leverera den höga grad av service som vi som kund förväntar oss. En annan sak som är viktig för oss är att ha en leverantör som är proaktiv och kommer med förslag på åtgärder i vår domänportfölj. Allt för att vi skall vara redo för de utmaningar vi står inför i framtiden.

 

”Vi känner oss stöttade i vårt domänarbete med Dotkeeper”

 

Vad gjorde att ni valde Dotkeeper?

Det upplägg som Dotkeeper har är ett modernt upplägg som passar oss. Förutom detta uppfyller Dotkeeper alla de krav vi har på en domänleverantör vilket innefattar allt från struktur och kommunikation till engagemang och proaktivitet. Priset är givetvis också en viktig del.

Hur ni har upplevt samarbetet och resultaten med Dotkeeper hittills?

Över förväntan. Vi ställer höga krav på en leverantör och de uppfyller Dotkeeper. De levererar bra kommunikation, vilket gör att vi som kund känner oss stöttade i vårt domänarbete. Jag vill verkligen betona engagemanget från Dotkeepers personal som vi är väldigt nöjda med.