• Meny
  • Välj språk

ERBJUDANDE: Kostnadsfri Riskanalys

Har du tänkt på hur viktiga dina domännamn är för att skydda ditt varumärke?!

Idag är internet en grundpelare för hur framgångsrika företag bedriver sina verksamheter. Dels genom infrastrukturen för webbplatser och epost, men även genom att digitaliseringen rent branding-mässigt har skapat nya möjligheter och ritat om kartan för hur företag kan etablera sig och bygga värde i sitt varumärke.

På samma sätt som internet innebär ökade möjligheter, finns en baksida där vi ser ökande statistik kring digitala intrång och bedrägerier. Cybersquatting, E-postbedrägerier och piratkopiering är en del av denna statistik och drabbar dessvärre många företag idag. Stora som små.

Frågor som Var, Hur och När, vi säkrar vårt varumärke online blir därmed allt viktigare för att skydda vårt varumärkes förtroende och rykte. I detta syftet är domäner extremt viktiga tillgångar, som – rätt hanterade – är verktyg som skapar möjligheter samtidigt som de hjälper till att skydda varumärken mot den ökande hotbilden.

Vi ser att det finns stora luckor ute hos bolag gällande just domännamnshanteringen. Luckor som kan leda till mycket huvudvärk och i värsta fall stora ekonomiska konsekvenser!

Vi på Dotkeeper hjälper företag med smart domänhantering. För oss innebär smart domänhantering att säkerhet, support, effektivitet, och strategi är centrala delar. På så sätt kan vi hjälpa till att maximera portföljvärde och spara kostnader. Bland annat erbjuder vi följande:

  • Eliminerade risker kring förnyelser och hantering
  • Bevakning av domänregistreringar för att snabbt identifiera intrång och bedrägeriförsök
  • Strategisk hjälp att skydda och bygga värde i ditt varumärke, digitalt och juridiskt

Vill du veta hur väl dina domännamn är skyddade?

Välkommen till Dotkeeper – Part of AWA! Domänleverantören med stort kundhjärta.

Kostnadsfri Riskanalys

JUST NU erbjuder vi en kostnadsfri riskanalys av ERT domäninnehav. Analysen utvärderar ert domäninnehav utifrån strategi och säkerhetsperspektiv.

Dotkeeper presenterar sedan resultatet för er, tillsammans med eventuella rekommendationer. Vi går igenom domäninnehav kopplat till affärsmål, samt befintliga och kommande varumärkesinnehav. Vi gör en scan för att se om vi kan hitta domänregistreringar som kan intressera er (t.ex. potentiella intrång) – vi går även igenom SSL.

Vill du ha mer information kring erbjudandet, lämna ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Eliminerade risker

Eliminerade risker kring förnyelser och hantering

Bevakning

Bevakning av domänregistreringar för att snabbt identifiera intrång och bedrägeriförsök

Strategi

Strategisk hjälp att skydda och bygga värde i ditt varumärke, digitalt och juridiskt

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal