Vad hade det betytt för dig om er domänpartner

Rätt domäner + Säkra lösningar + Proaktiv rådgivning = ROI

value-icon

Skapar värde av dina domäner

Vi kombinerar mångårig branscherfarenhet med specialistkompetenser inom digital marknadsföring. På så sätt skapar vi värde åt våra kunder och ser till att ni ligger steget före.
time-icon

Sparar din, och dina kollegors, tid

Genom att anlita Dotkeeper sparar ni tid och resurser. Vi ansvarar för administrationen och hanteringen av era domännamn, så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet och det ni gör bäst.
hasslefree-icon

Säkra lösningar för viktiga immateriella tillgångar

I vår digitala värld är domännamn affärskritiska immateriella tillgångar. Vi erbjuder säkra och effektiva lösningar med den senaste teknologin, som ger er högsta möjliga trygghet.

Vi är de omtänksamma domänfantasterna

Se filmLäs story

En domänportfölj i världsklass

Vårdar ditt varumärke

Den bästa domänportföljen innehåller domännamn som vårdar och skyddar ditt varumärke, samtidigt som den skapar möjlighet för dig att växa. Ett första steg som kund till Dotkeeper är därför att vi tillsammans går igenom ert innehav och gör en nulägesanalys kring vad ni behöver - och vad ni inte behöver.

Är integrerad hos relevanta personer i er organisation

Vi rekommenderar alltid att ni har en person i er organisation som är uttalat ansvarig för just domänfrågor. Den bästa domänportföljen är även förankrad hos relevanta funktioner i er organisation, till exempel ledning, IT, marknad, och varumärkesansvariga. Detta för att ni ska få maximal nyttan av era domännamn

Stämmer väl överens med din marknadsplan

Den bästa domänportföljen stämmer väl överens med era framtidsplaner och målsättningar. Vilka marknader finns ni på just nu och vart finns ni i framtiden? Vilken är er målgrupp, och vilken ändelse använder dem helst sig av? För just domännamn är ett proaktivt förhållningssätt extra viktigt, då oftast först-till-kvarn principen gäller.

Hjälper dig att få mer och bättre trafik

En väl fungerande domänportfölj innehåller domännamn som hjälper er att få bra effekt av er marknadsföring. Rätt domännamn signalerar trovärdighet, tilltalar din målgrupp och kan också påverka dina möjligheter att indexera bra i sökmotorer. 

Har en hållbar administration

Den bästa domänportföljen har en hållbar administration som minimerar antalet risker att domäner glöms bort eller hamnar mellan stolarna. Med hållbar administration menas till exempel att ni använder avpersonifierade ägaruppgifter, och att domänerna inte är skrivna på en fysisk person.

Alltid hos Dotkeeper

Certifierad personal

Vi som jobbar här är certifierade av IIS - Internetstiftelsen i Sverige. En kvalitetsstämpel vi är mycket stolta över.

Personlig service

Vi vill lära känna dig! Alla kunder får en egen dedikerad rådgivare för att vi ska kunna leverera de bästa tjänsterna.

Säkra lösningar

Vi förvaltar tusentals domäner åt våra kunder. Alla domäner placeras på säkra tekniska lösningar med högsta standard.

Vad kan vi göra för dig?

Boka möte
Copyright © 2016 Dotkeeper. All Rights Reserved.