• Meny
  • Välj språk

Äger du ditt varumärke online?

ERBJUDANDE: Just nu kostnadsfri analys för dig som hittat hit!

Är ert varumärke viktigt?

Självklart.

Och med det svaret är vi säkra på att du också inser hur viktiga era domännamn är, för att kunna skydda och bygga ert varumärke digitalt.

Det har aldrig varit viktigare för företag att ha ett starkt digitalt fotavtryck än vad det är idag.

Vill du veta hur väl dina domännamn är skyddade? Just nu erbjuder vi kostnadsfri Riskanalys för dig som hittat hit. Detta innebär att vi analyserar din domännamnsportfölj ur ett strategiskt- och säkerhetsperspektiv. Bara anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan, så tar vi det därifrån.

Idag är internet en grundpelare för hur många framgångsrika företag bedriver sina verksamheter. Dels genom infrastrukturen för webbplatser och epost, men även genom att digitaliseringen rent branding-mässigt har skapat nya möjligheter och ritat om kartan för hur företag snabbt kan etablera sig och bygga värde i sitt varumärke.

På samma sätt som internet innebär ökade möjligheter, finns en baksida där vi ser ökande statistik kring digitala intrång och bedrägerier. Cybersquatting, E-postbedrägerier och piratkopiering är en del av denna statistik och drabbar dessvärre många företag i Sverige idag. Stora som små.

Frågor som Var, Hur och När, vi säkrar vårt varumärke online blir därmed allt viktigare för att skydda vårt varumärkes förtroende och rykte. I detta syftet är domäner extremt viktiga tillgångar, som – rätt hanterade – är verktyg som skapar möjligheter samtidigt som de hjälper till att skydda varumärken mot den ökande hotbilden.

Vi ser att det finns stora luckor ute hos bolag gällande just domännamnshanteringen. Luckor som kan leda till mycket huvudvärk och i värsta fall stora ekonomiska konsekvenser!

Vi på Dotkeeper hjälper företag med smart domänhantering. För oss innebär smart domänhantering att säkerhet, support, effektivitet, och strategi är centrala delar. På så sätt kan vi hjälpa till att maximera våra kunders portföljvärde, samt att spara kostnader. Vi erbjuder bland annat följande:

  • Eliminerade risker kring förnyelser och hantering
  • Bevakning av domänregistreringar för att snabbt identifiera intrång och bedrägeriförsök
  • Strategisk hjälp att skydda och bygga värde i ditt varumärke, digitalt och juridiskt

Välkommen till domänleverantören med stort kundhjärta!
Dotkeeper – Part of AWA.

Ja, tack! Jag vill få en kostnadsfri analys

Eliminerade risker

Eliminerade risker kring förnyelser och hantering

Bevakning

Bevakning av domänregistreringar för att snabbt identifiera intrång och bedrägeriförsök

Strategi

Strategisk hjälp att skydda och bygga värde i ditt varumärke, digitalt och juridiskt

Prata med en av våra experter

Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Tveka inte, hör av dig genom att fylla i formuläret så ringer en av våra experter upp dig för en förutsättningslös pratstund.

Boka ett samtal